Chicken Road: Ang Mabilis‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑Na‑
Comentarios recientes